Surfsky a Portbou

El Club Nàutic juntament amb L'escola de Kayak de Llança, fomenta cursos per a tothom al port de Portbou.

27/9/2022

w090_I4A2847.jpg

El passat cap de setmana es va celebrar a Portbou la primera edició del Costa Brava Surfski Festival organitzat per Sk Kayak amb la col·laboració de l’Ajuntament de Portbou, El Club Nàutic de Portbou, la Federació Catalana de Piragüisme, el Consorci Port de Portbou i l’Ajuntament d’El Port de la Selva.

Surfskies a la baia de Portbou

A matí del dissabte, es va realitzar un dels plats forts del programa amb la celebració de la 3ª Copa Catalana de Caiac de mar de la Federació Catalana de Piragüisme. En aquest sentit, per qüestions meteorològiques a causa del fort vent, es van concentrar els recorreguts a la Badia de Portbou fet que va generar un gran espectacle esportiu al municipi portbouenc amb una gran quantitat d’espectadors que podien visualitzar les competicions en directe.

3ª Copa Catalana de Caiac de mar de la Federació Catalana de Piragüisme
Concursant en surfsky

A més, durant la resta del cap de setmana es van dur a terme diferents activitats al voltant del caiac de mar i el Surfski. En aquest cas es van proposar diversos workshops impartits per tècnics especialistes orientat a tots els nivells. I finalment, per tancar la jornada del dissabte es va realitzar una sardinada al village de la fira tot amenitzada per la musica de DJ Marc Ferrer de Nord Concept.

Durant el diumenge al matí es va proposar l'experiència de participar en un Downwind. Es tractava de fer una demo oberta a tothom per tastar aquesta modalitat tant singular i espectacular des d’un surfski tot surfejant les onades de la Mar d’ Amunt amb els monitors de SK Kayak.

Segons Pau Calero, CEO de SK Kayak i principal impulsor de l’esdeveniment:

Aquest cap de setmana ha estat un abans i un després en la nostra aposta pel Surfski i l’organització d’esdeveniments relacionats amb el caiac de mar. Tots els participants han gaudit del recorregut i de l’entorn i això ens ajuda a seguir treballant en posar en valor del Mar dels Pirineus de Portbou i tota la Mar d’Amunt com l’epicentre del Surfski del nostre país”.